Aanbevelingen - Jan Huttenhuis

Praktijk voor Loopbaancoaching & Persoonlijke ontwikkeling

Aanbevelingen

"Jan Huttenhuis is een coach, die zowel ruimte als afbakening biedt."

"Zijn manier van werken is vanuit een breed scala van zijn mogelijkheden: hij werkt persoonlijk met inzicht in de psyché en het existentiële van ons bestaan; tegelijkertijd is hij ook heel praktisch gericht op wat al of niet werkt in het hier en nu. Hij werkt zowel vanuit het actuele contact als met concepten en handvatten, die het nodige inzicht en houvast bieden.
Jan is geïnteresseerd en betrokken, hij stimuleert op een nauwgezette manier, met oog voor detail èn voor de grote lijnen.
Door zijn inspirerende houding en ruime ervaring hebben de sessie een intense concentratie. In de sessies wordt gericht (zelf) onderzoek mede gestimuleerd door aanstekelijke humor en alledaagse nuchterheid.
Door Jan en zijn bovenbeschreven werkwijze heb ik richting kunnen vinden en keuzes kunnen maken tijdens het oriënterende traject bij hem."

L.M.


Burn-out...

" Jan staat mij bij als burn-out coach en dit doet hij op een zeer integere manier. Door zijn warme persoonlijkheid, en dito aanpak, voelde ik mij direct bij hem op mijn gemak. Iets wat niet vanzelfsprekend is als je je in een burn-out bevindt. Jan geeft mij niet alleen het gevoel dat hij aan mijn kant staat, hij doet dat ook daadwerkelijk. Hij is zeer betrokken hetgeen mij een gevoel van veiligheid geeft geeft in mijn onzekere situatie. De sessies met Jan werken verhelderend en inspirerend; hij laat mij andere invalshoeken zien en hij geeft mij het vertrouwen dat ik sterker dan ooit tevoren uit deze burn-out kom. Jan gaat uit van mijn tempo uit en dringt nergens op aan maar waakt er voor dat er stagnatie ontstaat. Zijn adviezen zijn gericht en waardevol. Vaak heb ik het gevoel dat ik praat met een bijzondere, verstandige en meelevende vriend".

Ellen, voorjaar 2016
 

"Jan is een geweldige (loopbaan) coach"!

"Jan is warm en integer, scherp en met oprechte interesse in de mensen die hij begeleidt. Wat ik knap vind, is dat hij naast zijn inhoudelijke kennis ook altijd heel goed aanvoelt wat er nodig is in een sessie. Ook al heeft hij van alles voorbereid, hij gooit zo het programma om als hij het idee heeft dat er die dag iets heel anders nodig is. Ik kwam bij hem voor loopbaancoaching en heb zo ontzettend veel over mezelf en mijn drijfveren bij Jan geleerd! Ik ben nog steeds dankbaar voor het bijzondere traject dat ik bij hem gevolgd heb.

Daarnaast heb ik ook twee keer deelgenomen aan een Workshop Enneagram bij Jan. Dat model heeft mij nu totaal gegerepen! En ook in deze workshops was Jan weer zijn fijne zelf: betrokken, snel in het leggen van verbanden en boveanal gewoon heel warm en vriendelijk. Kortom: ik beveel Jan van harte aan!"

Eva, januari 2017
 

Tweedaagse workshop Enneagram

"De tweedaagse workshop Enneagram was voor mij een inpirerende ervaring. In een ontspannen sfeer kregen de 9 deelnemers de ruimte om in eigen tempo te ontdekken welk Enneatype het meest van toepassing is op haar-of hemzelf. De coaches, die duidelijk met plezier samenwerkten, waren daarbij ondersteunend en geenszins sturend, hetgeen mij een groot gevoel van vrijheid gaf.

Het Enneagram biedt een goede invalshoek om jezelf meer te leren kennen en je bewuster te worden van je neigingen, kwaliteiten en valkuilen. Ook voor groepen mensen die samenwerken lijkt het me een nuttig instrument om meer begrip en waardering  te krijgen voor ieders sterke en lastiger kanten.

Met een dagje heb je jezelf uiteraard niet volledig in kaart gebracht en ook daarna heb ik nog veel gereflecteerd-ik heb zelfs na de verdiepingsdag mijn zelfanalyse aangepast-dus het Enneagram zet(te) mij echt in beweging. Een aanrader voor wie nieuwsgrierig is naar zichzelf!"

Sara, januari 2017

Aanbevelingen