Introductiework­shop Enneagram

Introductieworkshop Enneagram zondag 16 oktober 2022 – open PDF
Voor iedereen die zichzelf op een dieper niveau wil leren kennen en ontwikkelen.
In de Introductieworkshop Enneagram nemen coaches Jan Huttenhuis en Kari de Wilde je mee in de wereld van het fascinerende bewustwordingsmodel Enneagram, dat negen karakteristieke persoonlijkheidsstructuren, ook wel ‘de typen’, onderscheidt. In de workshop leer je uitgebreid het model, de achtergrond en de negen typen. Je gaat ontdekken wat jouw meest waarschijnlijke type is en wat dat voor je betekent.

Het Enneagram
Het Enneagram heeft een rijke psychologische en spirituele geschiedenis. Uitgangspunt daarbij is dat ieder type een unieke drijfveer heeft: iets dat onbewust diep van binnen heel belangrijk voor iemand is. Deze drijfveer bepaalt waar onze aandacht onbewust en automatisch naar toe gaat en daarmee ons patroon van denken, voelen, en handelen.

Het Enneagram leert ons bewust te worden van onze automatische neigingen en daardoor kun je innerlijke ruimte creëren om op een andere, vrijere en meer bevredigende manier met iets of iemand om te gaan dan je van nature geneigd bent om te doen.

Praktische details
Datum: Vrijdag 23 september 2022.
Tijd: Het programma duurt van 10.00 –16.00 uur.
Locatie: P.J. Lomanplein 1 te Bussum
Prijs: als particulier doe je voor €195 (incl. 21 % btw) mee; betaalt de werkgever dan is het tarief €195 (excl. 21% btw.), inclusief koffie/thee met lekkers en een lunch.
Factuur ontvang je per e-mail.
Groepsgrootte: Min. 6- max. 10 deelnemers
De workshop gaat door bij min. 6 deelnemers

Schrijf je nu alvast in
Vul onderstaand formulier in en meld je daarmee aan voor de Introductieworkshop Enneagram. Neem gerust contact met me op als je nog vragen hebt. Dat kan via 06 – 139 11 748 of info@janhuttenhuis.nl

  *

  *

  *

  Mijn achtergrond (kies optie)

  * (Velden met een * zijn verplicht)

  error: Deze inhoud is beschermd.