Introductiework­shop Enneagram

Introductieworkshop Enneagram 31 oktober 2021 – open PDF
Voor iedereen die zichzelf op een dieper niveau wil leren kennen en ontwikkelen
In de introductie workshop Enneagram neem ik je mee in de wereld van het fascinerende bewustwordingsmodel enneagram, dat negen karakteristieke persoonlijkheids-structuren, ook wel ‘de typen’, onderscheidt. In de workshop leer je uitgebreid het model, de achtergrond en de negen typen. Je gaat ontdekken wat jouw meest waarschijnlijke type is en wat dat voor je betekent.

Het Enneagram
Het enneagram heeft een rijke psychologische en spirituele geschiedenis. Uitgangspunt daarbij is dat ieder type een unieke drijfveer heeft: iets dat onbewust diep van binnen heel belangrijk voor iemand is. Deze drijfveer bepaalt waar onze aandacht onbewust en automatisch naar toe gaat en daarmee ons patroon van denken, voelen, en handelen.

Het enneagram leert ons bewust te worden van onze automatische neigingen en daardoor kun je innerlijke ruimte creëren om op een andere, vrijere en meer bevredigende manier met iets of iemand om te gaan dan je van nature geneigd bent om te doen.

Praktische details
Datum: zondag 31 oktober 2021
Tijd: Het programma duurt van 10.00 –17.00 uur.
Locatie: Kantoor van Projob, van Baerlestraat 63-65, Amsterdam
Prijs: €150,- inclusief een reader, koffie/thee met lekkers en een lunch.
Particulieren geen btw; bedrijven 21% btw
Factuur ontvang je per e-mail.
Groepsgrootte: Min. 6- max. 9 deelnemers
De workshop gaat door bij min. 6 deelnemers

Schrijf je nu in
Vul onderstaand formulier in en meld je daarmee aan voor de introductie workshop Enneagram op zondag 31 oktober 2021. Neem gerust contact met me op als je nog vragen hebt. Dat kan via 06 – 139 11 748 of info@janhuttenhuis.nl

  *

  *

  *

  Mijn achtergrond (kies optie)

  * (Velden met een * zijn verplicht)

  error: Deze inhoud is beschermd.