Samen werkt - Jan Huttenhuis

Praktijk voor Loopbaancoaching & Persoonlijke ontwikkeling

Samen werkt,
met diverse coaches, artsen en zorgorganisaties

Ik werk jarenlang samen met verschillende partners op het gebied van coaching en zorgorganisaties. We verwijzen naar elkaar door, zoeken elkaar op voor intervisie en voeren grotere opdrachten gezamenlijk uit. Hieronder noem ik enkele partners:

 

Simone Sijbrands - praktijk voor voetreflex-therapie en natuurgeneeswijzen
www.simonesijbrands.nl

Prisma Praktijk voor Therapie en Coaching

Praktijk Ruesink

  • "Jan Huttenhuis is voor mij een heel prettige collega met wie ik graag samenwerkbinnen mijn multidisciplinaire netwerk. Of het nu gaat om een gerichte verwijzing, consultatie of intervisie, Jan weet op zijn geheel eigen wijze-professioneel betrokken, integer en persoonlijk, sociaal-maatschappelijke issues met aandacht voor de algehele lichamelijke-en psychische gezondheid te verbinden met de persoonlijke achtergrond en omstandigheden van degene die het betreft. Jan biedt met zijn deskundig advies en hulp hoop en perspectief en draagt daarmee krachtig bij aan herstel."

     Ben Ruesink, psychiater, psychoanalytisch
     psychotherapeut & seksuoloog NVVS
     www.praktijkruesink.amsterdam     

 Psychotherapiepraktijk Nieuwe Keizersgracht

Projob - bureau voor recruitmentdiensten en  loopbaanbegeleiding

  • "Ik heb Jan een paar jaar geleden leren kennen door de co-creatie vanuit onze ZZP-tak en hoe mooi is het als mensen zoals Jan op je pad komen. Onze samenwerking is in de loop van de jaren steeds sterker geworden en wat een prachtige aanvulling is Jan op ons team van coaches. Wij werken graag bij diverse opdrachtgevers met jan omdat dit altijd op een zeer professionele en plezierige manier verloopt. Jan is zeer deskundig en geeft mensen direct een veilig gevoel. Met oprechte en volle aandacht voor de mens begeleidt Jan iemand in de specifieke vraagstukken die hij of zij op dit moment heeft. Voor Projob is het een waardevol cadeau om met Jan te mogen samenwerken. De liefde voor de mens kenmerkt onze verbinding."

     Marja Beumer, directeur                                                                        www.projob.nl                                           

 

Samen werkt