Aanbod - Jan Huttenhuis

Praktijk voor Loopbaancoaching & Persoonlijke ontwikkeling

Aanbod

Ik zie mijzelf vaak als een ‘restaurateur’: een coach die graag een bijdrage wil leveren om "iets te herstellen". Dit kan zijn op het gebied van werk,  loopbaan en organisatie maar ook bij thema's in het persoonlijke leven. Samen werken we dan toe naar een nieuw en meer bevredigend perspectief. Ik bied particulieren en bedrijven verschillende vormen van coaching, workshops en trainingen aan, zoals loopbaantrajecten, life coaching en Enneagram coaching.
 

 • Persoonlijke vragen of dilemma's
  Als je te maken hebt met een persoonlijk dilemma, een belangrijke vraag of een lastige beslissing, dan kun je je daar nogal ongelukkig door voelen. Het kan met van alles te maken hebben: werk, relatie, sexuele identiteit, familie, verlies of je persoonlijk functioneren. Als je het gevoel hebt dat je hierin vastloopt, dan wil ik als betrokken gesprekspartner hierover graag met jou in gesprek gaan.

 • Loopbaan-heroriëntatie (7 gesprekken van 1,5 uur)
  Ben je uitgekeken op of vastgelopen in je werk? Wil je iets anders gaan doen maar weet je niet wat? Droom je ervan om voor jezelf te beginnen, maar je weet niet hoe je dat gaat aanpakken? Of vraag je je af of je binnen je organisatie door wil groeien naar een andere functie? Ik help je ontdekken waar je passie, kwaliteiten en interesses liggen om uit te zoeken welk werk bij je past. Of om een verdiepingsslag te maken in je huidige functie.
 • "Ontwikkeladvies"-kort loopbaantraject:gratis!     Wil je graag een "pas op de plaats" maken in jouw loopbaan? Moet je vanwege de coranacrisis op zoek naar ander werk en heb je daarbij behoefte aan begeleiding van een ervaren loopbaancoach? Pak dan deze kans! Het Ministerie van SZW biedt alle werkenden en werkzoekenden opnieuw  een gratis inspirerend en ondersteunend ontwikkeltraject aan vanaf 1 december 2020. Ook biedt dit traject toegang tot een scholingsabudget. Wil je graag meer info of wil je je opgeven? Neem dan snel contact op via mijn 06 of via mijn contactformulier. De einddatum voor deze trajecten is 30-06-2021 en er is ruimte voor 50.000 trajecten.
 • Herstelbegeleiding bij burn-out
  Heb je te maken met een burn-out? Heb je psychische en lichamelijke klachten waardoor je het gevoel hebt dat je er ‘doorheen’ zit? Voel je je chronisch vermoeid of uitgeput? Mogelijk heb je dan behoefte aan begeleiding bij jouw herstel, eventueel afgestemd met andere betrokken behandelaars, zoals de Arboarts, huisarts, alternatieve zorgverlener of psycholoog.

 

 • Outplacement: begeleiding van werk naar werk Hebben jij en jouw werkgever besloten van elkaar afscheid te nemen en ben je nu op zoek naar een nieuwe, passende functie? Ik bied je een persoonlijk traject waarbij we op basis van jouw wensen en met een frisse blik op zoek gaan naar plezierig nieuw werk.

  Het outplacement-traject bestaat grofweg uit vier fasen:
  1. Acceptatie van het afscheid van je huidige baan;
  2. Je nieuwe koers;
  3. Jobmarketing, waaronder verkennen van de arbeidsmarkt, updaten van je CV, schrijven van een opvallende sollicitatiebrief, voorbereiden op je sollicitatiegesprek, effectief netwerken met plezier en inzetten van social media bij je sollicitaties;
  4. Evaluatie: binnen zes maanden na de start van je nieuwe baan of je eigen onderneming.

  Nieuwsgierig geworden? 
  Je bent van harte welkom voor een vrijblijvende kennismaking
Aanbod